“We travel not to escape life, but for life not to escape us”

 

Disko Line Explorer er en del af Topas Explorer Group. Her kan du læse mere om vores søsterselskaber. 

Danmark

Topas Travel | www.topas.dk
Topas Travel er et dansk eventyrsrejsebureau, der har givet eventyrere adgang til fjerne destinationer over hele verden siden 1973. 

Greenland by Topas | www.greenlandbytopas.com | www.greenlandbytopas.dk
Greenland by Topas specialiserer sig i at skræddersy individuelle rejsepakker til Grønland, så dine drømmeoplevelser bliver virkelighed. Rejserne tilpasses dine ønsker og drømme.

Vietnam by Topas | www.vietnambytopas.com | www.vietnambytopas.dk
Med kontorer i Hanoi og Sapa og med ekspertise inden for logi og transport kan Vietnam by Topas tilpasse din rejse i Vietnam præcis efter dine ønsker. 

Vietnam

Topas Travel Vietnam | www.topastravel.vn
Dette rejsebureau er resultatet af et partnerskab mellem Topas Group og Huong-familien i det nordlige Vietnam siden begyndelsen af 1990’erne. Bureauet tilbyder individuelle og gruppeture i hele Vietnam og Sydøstasien.

Vietnam Trail Series | www.vietnamtrailseries.com
Vietnam Trail Series er resultatet af en ægte kærlighed til løb og fascinationen af Vietnam. Det hele begyndte tilbage i 2013, da de lancerede Vietnam Mountain Marathon, som nu er en af Asiens største trail-løb med over 3.500 deltagere.

Topas Ecolodge, Sapa | www.topasecolodge.com
Topas Ecolodge består af 33 luksuriøse bungalower og ligger på en smuk bakketop kun 30 minutter uden for Sapa i det nordlige Vietnam. Ecolodge har fokus på bæredygtighed og eventyraktiviteter som vandreture og cykling. Resortet blev etableret i 2005.

Topas Mountain Express | www.topasmountainexpress.com
Velkommen til en fantastisk busoplevelse fra Hanoi til Sapa og tilbage. Hvis du ønsker at rejse til Topas Ecolodge eller Sapa med direkte bus, tilbyder vi den bedste kvalitetsservice på markedet. Du bliver hentet på dit hotel i Hanoi og kørt direkte til Topas Ecolodge eller dit hotel i Sapa by.

Grønland

Disko Line A/S | www.diskoline.gl
Disko Line er et passagerrederi beliggende i Ilulissat, Grønland, som siden 2004 har forbundet lokale og turister med færgetjenester. Det ejes af Topas Explorer Group og opererer med en flåde på 12 passagerbåde med plads til 12-60 passagerer.

Disko Line Explorer | www.diskolineexplorer.com
Hvis du drømmer om at udforske Diskobugten på en bådtur, tilbyder Disko Line Explorer forskellige bådture med afgang fra Ilulissat. Opdag skønheden i bugten med erfarne guider.

Blue Ice Explorer | www.blueiceexplorer.gl
Blue Ice Explorer tilbyder skræddersyede ture og standardpakker til Sydgrønland med afgang fra Narsarsuaq. Deres omfattende service inkluderer pakker, ture, transport, indkvartering og udlejning, hvilket garanterer dig en mindeværdig oplevelse.

Hotel Icefiord | www.hotelicefiord.gl
Hotel Icefiord ligger ved Diskobugten og tilbyder en enestående og moderne oplevelse med en betagende udsigt over isfjorden. Forvent en høj standard af service og personligt engagement i denne fortryllende kulisse.

Hotel Diskobay | www.hoteldiskobay.com
I samarbejde med Disko Line A/S tilbyder Hotel Diskobay hoteltjenester og eventyrlige aktiviteter i den maleriske Qasiqiannquit. Dette hotel har fokus på vandreture og eventyr.

Hotel Disko Island | www.hoteldiskoisland.com
Hotel Disko Island ligger i Qeqertarsuaq og har en fantastisk beliggenhed ved Disko-bugten med basaltbjerge som baggrund og kaskader af vandfald. 

Nuuk Water Taxi | www.watertaxi.gl
Nuuk Water Taxi er et passagerrederi beliggende i Grønlands hovedstad, Nuuk, og tilbyder bådture og chartertjenester med en flåde af iøjnefaldende gule både. I 2022 åbnede Camp Kangiusaq med mulighed for glamping i Nuuk Fiord. Nuuk Water Taxi A/S er et samarbejde mellem den lokale shippingekspert Anders Lykke Laursen og Topas Explorer Group siden 2019.

Isfjordssejlads

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
POPULÆR

Hvalsafari

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Dagstur Equi

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor